Categories
Kenshou Vending Machine

Bolehkah Buat Duit Dengan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

Bolehkah Buat Duit Dengan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

Iklan banyak menyatakan : “ buat RM 800 dalam hanya seminggu dalam bisnes vending machine mesin layan diri!” “ Jana duit sambil anda tidur!” namun ia kedengaran seperti tidak betul. Bolehkah vending machine mesin layan diri menjadi satu medium untuk jana duit dengan cepat dan mudah?

Kajian menunjukkan bahawa 18 % daripada pemilik vending machine mesin layan diri menjana antara RM 1,000,000 hingga RM 5,000,000 dalam setahun. Namun harus diingati bahawa, semakin bisnes yang baik, makin ramai orang yang ambil kesempatan untuk menipu. Anda harus menghubungi pembekal vending machine mesin layan diri yang berpotensi dan berpengalaman.

Ini adalah sedikit rahsia untuk menceburi bisnes vending machine mesin layan diri dengan selamat dan menguntungkan.

  • Tentukan pilihan vending machine mesin layan diri anda. Banyak vending machine mesin layan diri diisi dengan minuman dan snek. Vending machine mesin layan diri yang lain tertumpu kepada aiskrim, popcorn, rokok, VCD, atau peralatan persendirian. Sesetengah vending machine mesin layan diri mengeluarkan produk secara individu manakala vending machine mesin layan diri yang lain mengeluarkan produk secara banyak seperti gula-gula dan gumball.
  • Dapatkan kebenaran. Dalam sesetengah negara, anda memerlukan permit jualan untuk mengoperasi vending machine mesin layan diri, dan ada yang meminta anda untuk membayar cukai jualan dari vending machine mesin layan diri. Namun di Malaysia, anda hanya memerlukan kebenaran daripada pemilik lokasi untuk meletakkan vending machine mesin layan diri.
  • Beli vending machine mesin layan diri. Tentukan sama ada anda mahukan yang baru atau ‘refurbished’. Harga boleh menjadi pelbagai, harga untuk vending machine mesin layan diri yang baru mungkin dalam belasan ribu manakala harga untuk vending machine mesin layan diri yang dah digunapakai mungkin ratusan kurang daripada harga yang baru. Sentiasa ingat bahawa semua vending machine mesin layan diri boleh rosak, maka anda perlu mengupah seseorang untuk servis atau anda boleh belajar servis vending machine mesin layan diri anda sendiri.
  • Beli atau sewa lori. Bergantung kepada berapa besar operasi anda, anda memerlukan van, atau truck yang khusus untuk mengangkut vending machine mesin layan diri. Harga sewaan mungkin dalam RM 800 sehari. Namun di Kenshou Vending Machine, anda tidak perlu risaukan pengangkutan kerana kami sendiri akan menghantar dan memasang vending machine mesin layan diri anda.
  • Cari pembekal produk jualan anda. Anda boleh membeli produk secara pukal. Untuk mendapatkan produk dengan harga terendah, anda boleh membeli pukal di gedung borong yang berdekatan anda.
  • Dapatkan satu atau dua lokasi. Di mana anda akan letakkan vending machine mesin layan diri anda akan menentukan kejayaan jualan vending machine mesin layan diri anda. Pastikan lokasi sebelum berbincang dengan pemilik. Cari lokasi yang ramai orang, seperti lapangan terbang, lot parking, shopping mall, bangunan pejabat, kaunter menunggu, dan lain-lain. Setelah anda memilih lokasi, bincang dengan pemilik untuk dapatkan kebenaran. Sesetengah pemilik vending machine mesin layan diri menetapkan sewa dengan harga yang tertentu. Dan ada juga yang membuat “profit sharing” yang mana pemilik vending machine mendapat peratusan yang lebih tinggi daripada pemilik lokasi. Pastikan anda menandatangani kontrak atau perjanjian dengan pemilik lokasi tersebut untuk kemudahan anda pada masa akan datang.
  • Servis vending machine mesin layan diri anda. setelah vending machine mesin layan diri anda diletakkan di lokasi pilihan, menjadi tanggungjawab anda untuk memastikan ianya bersih, beroperasi dengan lancar dari segi teknikal dan produk. Anda boleh melawat vending machine mesin layan diri anda sekali setiap minggu. Namun jika vending machine mesin layan diri anda mendapat sambutan yang tinggi, jualan anda cepat habis, anda perlu lebih kerap melawat vending machine mesin layan diri anda.

Sudah pasti dengan sedikit usaha, strategi yang betul anda akan menjadi usahawan vending machine mesin layan diri yang berjaya.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Panduan Perniagaan Vending Machine Mesin Layan Diri

Panduan Perniagaan Vending Machine Mesin Layan Diri

  1. Mengapa perlu memulakan perniagaan vending machine mesin layan diri?

Perniagaan vending machine mesin layan diri adalah satu-satunya perniagaan yang tidak memerlu khidmat perkerja dan dapat menjana pendapatan harian. Vending machine mesin layan diri business tidak berisiko tinggi serta tidak memerlukan modal yang besar malah dapat menjana pulangan yang sangat lumayan. Vending machine mesin layan diri business tidak menggangu kerja harian anda malah membantu dari segi kewangan anda. pada pendapat anda, yang mana lagi bagus sama ada bekerja makan gaji atau bekerja makan gaji sambil ada side income?

  1. Bagaimana ingin memilih alatan vending machine mesin layan diri yang sesuai?

Untuk memilih vending machine mesin layan diri yang sesuai, anda perlu membuat penyelidikan terlebih dahulu dengan keadaan setempat. Ambil kira lokasi dan sesuaikan dengan jenis vending machine mesin layan diri yang anda pilih. Kebanyakan vending machine mesin layan diri yang popular di Malaysia ialah vending machine mesin layan diri cold drink, vending machine mesin layan diri cup hot & cold, vending machine mesin layan diri snack, vending machine mesin layan diri air tapisan, vending machine mesin layan diri mesin basuh dan sebaginya.

  1. Bagaimana ingin mengenal pasti lokasi vending machine mesin layan diri yang menguntungkan?

Untuk mengenal pasti lokasi vending machine mesin layan diri yang menguntungkan, anda perlu membuat penyelidikan terlebih dahulu dari segi jumlah pelanggan dan keadaan sekeliling. Kenal pasti kemahuan dan keperluan pelanggan anda. ini dapat membantu anda dari dalam business vending machine mesin layan diri. Antara lokasi yang mampu menjana jualan yang ‘meletop’ ialah, sekolah, masjid, stesen bas, kilang, pejabat, dobi layan diri dan sebagainya. Lokasi yang menguntungkan haruslah sekurangnya beroperasi 12 jam sehari. Jika anda memilih dobi layan diri sebagai lokasi anda, itu kebih baik kerana dobi layan diri beroperasi selama 24 jam. Dalam hal ini,  duit akan sentiasa masuk ke poket anda tidak kira waktu dan di mana anda berada, sedang tidur, bekerja, makan, rehat, santai, tengok tv atau lain-lain.

  1. Pilih produk yang akan memaksimumkan keuntungan

Ya perlu memilih produk yg memaksimumkan keuntungan untuk pulangan modal. Dalam hal ini, produk haruslah bersesuaian dengan lokasi anda. sebagai contoh, jika anda mempunyai vending machine mesin layan diri cold drink, dan lokasi anda ialah sekolah, maka pelanggan anda kebanyakannya pelajar. Dalam hal ini, anda harus menawarkan produk minuman yang berkhasiat seperti susu kultur, air mineral dan lain-lain. Kurangkan menawarkan produk minuman bergas kerana ianya tidak bersesuaian dengan pelanggan anda. Pastikan pelanggan anda menggemari produk anda. Anda boleh menampal stiker atau notis untuk maklum balas pelanggan. Dalam hal ini, ia memudahkan anda untuk mengetahui produk pilihan pelanggan anda.

  1. Menyediakan perkhidmatan yang luar biasa untuk mengekalkan akaun anda

Anda perlu menyediakan perkhidmatan yg luar biasa utk mengekalkan akaun dengan cara peka dengan kehendak pelangan dan menjaga servis dan kebersihan machine. Sebagai cara yang efektif, anda boleh mengisi produk ke dalam vending machine mesin layan diri anda dalam jangka masa 2 atau 3 kali seminggu. Dalam masa ini, pastikan vending machine anda sentiasa dalam keadaan yang baik. Pastikan semua alatan vending machine mesin layan diri anda berfungsi dengan lancar. Tidak lupa juga untuk membersih vending machine mesin layan diri anda supaya sentiasa kelihatan bersih justeru dapat menarik pelanggan anda untuk membeli dari vending machine mesin layan diri anda.

  1. Memilih vending machine mesin layan diri yang betul bagi memulakan pilihan

Anda perlu memilih vending machine mesin layan diri yang betul bagi memulakan perniagaan vending machine mesin layan diri anda. Pastikan pilihan vending machine mesin layan diri anda memenuhi citarasa pelangan dan agar dapat meraih keuntungan. Namun anda harus berhati-hati memilih pembekal vending machine mesin layan diri anda. Pastikan pembekal anda mempunyai rekod dan pengalaman serta servis yang cemerlang. Dalam hal ini, ia mampu membantu anda dari ditipu dan kerugian. Kami, Kenshou Vending Supply, telah bertapak sejak tahun 2009 dalam industry vending machine mesin layan diri ini. Kami mengutamakan khidmat kepada pelanggan. Seramai lebih 500 usahawan kami yang sudah berjaya dan mampu mengaut untung bersih dalam RM10,000 dalam hanya sebulan.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Snack Vending Machine @ Mesin Layan Diri Snek

Snack Vending Machine @ Mesin Layan Diri Snek

Dengan kesibukan kerja, rumah tangga, dan hal lain, kita memerlukan rehat dan bertenang. Ambil masa untuk tenangkan diri dan menikmati snek. Snack vending machine daripada pembekal vending machine mesin layan diri nombor 1 di Malaysia, iaitu Kenshou Vending Supply, boleh menjual snek, botol, tin, pek, dan lain lain.  Sama ada anda mahukan bar coklat, snek rangup, atau minuman soft drink, snack vending machine atau mesin layan diri snek kami yang inovatif dan bergaya boleh membekalkan anda dengan segala yang anda mahukan.

Kenapa membeli snack vending machine atau mesin layan diri snek daripada Kenshou Vending Supply?

Di Kenshou Vending Supply, kami percaya bahawa menggunakan sedikit waktu terluang sewaktu kerja untuk menenangkan diri anda adalah saat yang sesuai untuk dinikmati. Sebab itu kami menawarkan snack vending machine atau mesin layan diri snek yang berkualiti hanya untuk memuaskan hati pelanggan kami.
Kenshou Vending Supply boleh menawarkan anda dengan pelbagai snack vending machine atau mesin layan diri snek dari segi popular, senang, murah, berkualiti dan terbaru di pasaran. Kami menawarkan servis yang cekap dan vending machine mesin layan diri kami dicipta untuk memuaskan hati pelanggan kami.

Snack vending machine atau mesin layan diri snek kami dilengkapi dengan susun atur yang fleksibel, yang menyenangkan kerja anda untuk tetapan mesin seperti membolehkan pilihan produk, dan sebagainya. Snack vending machine atau mesin layan diri snek ini juga akan mengembalikan wang kepada pelanggan jika produk yang dipilih tidak diperoleh.

Jika anda mencari snack vending machine mesin layan diri snek yang berkualiti, pilih Kenshou Vending Supply sebagai pembekal anda. Kami beroperasi di seluruh Malaysia, dan kami telah bertapak dalam bisnes vending machine mesin layan diri sejak tahun 2009. Kami fokus untuk menawarkan vending machine mesin layan diri yang cekap, berkualiti, dan terbaru yang mana produk yang disahkan yang mampu menjana pendapatan sampingan anda. Hanya dengan menekan butang, dan anda mampu menikmati pilihan produk anda dengan mudah dan cepat.

Di Kenshou Vending Machine, servis diutamakan. Kami mengambil berat akan setiap pelanggan kami. Untuk memudahkan kerja anda, kami membekalkan pengurusan, pembersihan, latihan, untuk vending machine mesin layan diri anda. Kami juga cemerlang dalam masalah teknikal yang mana juruteknik kami yang berpengalaman sentiasa bersedia 24 jam untuk mengenal pasti dan memulih vending machine mesin layan diri anda dengan cepat dan cekap.

Kami berbesar hati dapat membekal snack vending machine atau mesin layan diri snek yang amat berkualiti kepada anda. Sama ada lokasi anda di pejabat, sekolah, pusat pengajian tinggi, stesen petrol atau bas, atau lapangan terbang, kami boleh membekalkan snack vending machine atau mesin layan diri yang amat sesuai mengikut lokasi anda.
Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Bandingan Melabur Dalam ASB dan Vending Machine @ Mesin Layan Diri Cup Hot & Cold

Bandingan Melabur Dalam ASB dan Vending Machine @ Mesin Layan Diri Cup Hot & Cold

Mungkin ramai antara anda yang tidak tahu apa itu ASB. ASB ialah singkatan daripada Amanah Saham Bumiputera yang mana anda akan mendapat jumlah tertentu dari jumlah yang anda laburkan. Ianya sama seperti melabur dalam vending machine mesin layan diri tetapi keuntungan jauh berbeza. Sebagai contoh, anda mempunyai RM20,000 dan anda mempunyai 2 pilihan sama ada melabur dalam ASB atau vending machine mesin layan diri cup hot & cold. Anda mula melabur pada January 2016 dan jika kutipan vending machine mesin layan diri cup hot & cold anda sebanyak RM 50 sehari dengan kos RM 0.30 satu cup dan harga jualan satu cup ialah RM 1 dan dengan RM 20,000 anda mampu mempunyai sekurangnya 4 buah vending machine mesin layan diri cup hot & cold.

Date ASB Vending Machine Cup Hot & Cold
Jan – Dec 2016 50 cup x 365 hari = 18250 Cup

RM 18,250 x 70% = RM 12,775

Anggaran sewa lokasi = RM 150/month

RM150 x 12 bulan = RM 1,800

Kutipan bersih setahun = RM 12775 – RM 1800

= RM 10,975

Jan 2017 RM 20,000 x 8 % = RM 1,600 50 cup x 31 hari = RM 1,550

RM 1,550 x 70 % = RM 1,085

RM 1,085 – RM 150 (sewa) = RM 935

Jan 2021 RM 1,600 x 5 (tahun) = RM 8,000

RM 8,000 + RM 20,000 ( pulangan modal) = RM 28,000

RM 10,975 x 5 (tahun) = RM 54,875

Mesin Ada 4 biji

= RM 54,875 x 4

= RM 219,500

Seperti yang anda lihat pada table di atas, dalam jangka masa 5 tahun, jika anda melabur dalam ASB anda hanya mampu peroleh sebanyak RM 28,000. Ternyata pulangan dalam jangka masa 5 tahun dalam pelaburan vending machine mesin layan diri cup hot & cold mampu mencecah RM 219,500. Pada pendapat anda, siapa yang tidak mahukan pulangan ratus ribu dalam masa 5 tahun ? Adakah anda masih ragu-ragu untuk melabur dalam vending machine mesin layan diri? Pada pendapat anda, yang mana lagi untung melabur dalam ASB atau vending machine mesin layan diri cup hot & cold ? Jika jawapan anda ialah Vending machine mesin layan diri cup hot & cold, maka anda selangkah menjadi usahawan berjaya. Cepat, jangan lepaskan peluang besar ini.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Peluang Jadi Usahawan Dobi Layan Diri

Vending Machine @ Mesin Dobi Layan Diri

Sebelum memilih perniagaan vending machine mesin layan diri dobi ini sebagai bisnes, anda mestilah membuat kajian dahulu siapa supplier anda. Pastikan yang sudah mempunyai track record dan testimoni yang baik. Ramai orang boleh menawarkan harga yang murah, tetapi perlu ingat harga yang amat murah akan menjerat anda! Untuk memulakan bisnes vending machine mesin layan diri dobi coin operated, MODAL adalah amat tinggi. Pulangan (ROI) adalah bergantung kepada lokasi, bilangan mesin, brand mesin, marketing dan juga after sales yang baik dari supplier. Menghadiri kursus bukanlah WAJIB kerana mereka yang menganjurkan kursus lebih kepada menjual. Sedangkan urusan after sales di serahkan pada Orang Ke -3. Anda perlu membuat kaji selidik. Tawaran pinjaman bank adalah omong kosong dimana kebenarannya tidak diberitahu dengan terperinci. Ada pula sesetengah supplier menggunakan nama samaran untuk mengelakan dari disaman dan mudah untuk melarikan diri. Anda boleh semak dengan menelefon pejabat atau semak dengan SSM secara online ataupun pergi sendiri ke pejabat SSM yg berhampiran. Pastikan setiap sebutharga/quotation jelas dari segi terma dan syarat seperti model mesin , warranty, servis dan sebagainya. Sekiranya ia adalah Branding, pastikan anda meneliti perjanjian Branding tersebut. Mesti ada PERJANJIAN BRANDING. Untuk mereka yang suka kepada sistem FRANCHISE, anda hendak kaji selidik dahulu franchisor dengan MFA atau teliti dahulu syarat dan perjanjian sebelum bersetuju. Pilih Franchisor yang sumber kewangan yang kukuh atau anda yang BUNGKUS.
Apa kelebihan buka kedai dobi jenis layan diri seperti ini?

1) Operasi boleh dijalankan 24 jam

2) Tenaga kerja yang minima dan kita tak perlu upah ramai pekerja untuk jaga tempat ni. Lagipun pelanggan akan cuci sendiri.

3) Pendapatan akan tetap masuk walaupun kita tak berada di premis perniagaan

“Pernah tak anda fikir, dari sudut perspektif seorang pelanggan, kenapa agaknya mereka memilih untuk hantar pakaian mereka ke kedai dobi, sedangkan mereka boleh cuci sendiri?”

Bila kita faham, macam mana cara dan corak pemikiran bakal-bakal pelanggan kita, dari situ barulah kita boleh nampak sama ada perniagaan dobi yang bakal kita buka tu nanti akan menguntungkan ataupun sebaliknya. Saya setuju dengan penulis buku The Psychology of Selling , Brian Tracy bahawa kita kena faham psikologi pelanggan terlebih dahulu barulah mudah untuk kita lakukan jualan.

1) Pelanggan tidak mempunyai peralatan yang sesuai untuk mencuci

Sesetengah jenis fabrik, adalah tidak sesuai untuk dicuci menggunakan air. Ia perlu dicuci menggunakan kaedah dry cleaning, dan kat mana mereka boleh dapatkan perkhidmatan tersebut? Jika anda jawab, di kedai dobi, sila berikan 10 markah kepada diri anda sendiri. Bukan itu sahaja, sesetengah jenis fabrik agak sukar untuk dicuci. Lebih-lebih lagi jika kain yang mempunyai banyak bulu-bulu, manik-manik, mutiara dan macam-macam lagi. Memang agak sukar untuk dicuci, melainkan orang tersebut mempunyai pengetahuan yang sangat baik dalam bidang cucian. Mereka tahu macam mana nak mencuci pakaian tersebut tanpa merosakkan pakai tersebut.

2) Pelanggan tak ada masa untuk lakukan cucian

Cubalah anda buka almari pakaian anda. Adakah pakaian anda terdiri daripada satu warna sahaja, ataupun terdiri daripada pelbagai warna? Pakaian berwarna ni, satu masalah paling leceh ialah warnanya boleh luntur apabila dibasuh. Apabila kita nak uruskan pakaian seperti ini, kita perlu mengasingkan pakaian yang berwarna terang, warna gelap dengan yang warna putih. Basuh secara berasingan, bilas pun asing-asing. Saya rasa ini sangat membuang masa. Lebih senang kalau kita suruh orang lain yang buatkan untuk kita.

3) Baju terlalu banyak untuk dicuci

Biasanya untuk orang yang memang jenis sentiasa sibuk. Memang tak ada masa nak cuci pakaian sendiri. Baju yang di pakai dikumpul dalam baldi, dan tahu-tahu dah penuh satu baldi. Kalau nak basuh sendiri, mesti akan ambik masa yang panjang, jadi lebih baik hantar ke dobi. Biasanya kalau timbang dalam kilogram pun dalam sekitar RM7 – RM12 bergantung kepada perkhidmatan yang diinginkan.

4) Tak ada tempat untuk sidai selepas dah dicuci

Terutama sekali kalau pelanggan kita tinggal dirumah kongsi. Zaman sekarang ni, agak susah nak cari rumah sewa. Kalau ada pun, kebanyakkannya kita cuma boleh sewa bilik sahaja. Bila kita sewa bilik, ruang untuk kita buat kerja-kerja penyucian ni memang agak terhad. Jadi, kalau tak nak pening-pening kepala, pakaian lebih mudah hantar ke dobi untuk dicuci. Tak kiralah sama ada hantar ke dobi jenis layan diri atau jenis perkhidmatan.

5) Tempat tak sesuai untuk cuci pakaian

Lebih kurang macam poin sebelum ni. Kalau poin yang sebelum ni, tak ada tempat untuk sidai, kita masih boleh cuci, cuma tempat untuk sidai baju kita tu yang tak ada. Kali ini, jangan kata nak sidai, nak mencuci pun tak boleh.

6) Mencuci sendiri sangat susah nak sangat membazir masa

Anda tau macam mana nak cuci karpet? Cuci comforter? Saya rasa la kan, kalaulah saya ditugaskan untuk cuci karpet, boleh jadi saya akan habiskan sekurang-kurangnya sehari suntuk untuk mencuci sahaja. Itu belum masuk part pengeringan lagi. Kalau cara pengeringan dah salah, akibatnya karpet akan mengeluarkan bau yang busuk. Ah… dah kena cuci semula.

7) Selepas cuci perlu lipat dan gosok

Setakat hari ini, saya masih belum pernah jumpa lagi mana-mana mesin basuh yang boleh cuci dan bila dah siap cuci dia terus lipat pakaian tersebut. Ataupun mesin basuh yang mampu menggosok pakaian apabila baju siap cuci, siap dikeringkan, dan secara automatik ia boleh gosok pakaian tersebut. Saya tak jumpa lagi mesin seperti itu. Tak taulah kalau mesin macam ni dah wujud. Entah berapa harganya. Adakah ia lebih murah berbanding kita dapatkan perkhidmatan cucian di kedai dobi? Apa yang saya tahu, melipat dan menggosok pakaian adalah servis tambahan yang boleh ditawarkan oleh pemilik perniagaan dobi. Selain buat duit dengan mencuci pakaian pelanggan, anda juga boleh buat duit dengan menggosok dan melipat pakaian mereka.

8) Pakaian perlu sedia untuk diguna semula dalam tempoh masa 24 jam

Keadaan cuaca di Kuala Lumpur di sekitar bulan ini adakalanya tak menentu. Kadang-kadang matahari memancar dengan sangat terik di waktu pagi, namun hujan turun pula dengan lebatnya di sebelah petang. Jika anda mempunyai pakaian tertentu yang perlu dibasuh, dan ingin diguna pada hari yang sama, adakah anda akan ambil risiko untuk basuh sendiri (dan mungkin pakaian tersebut tak kering) atau anda lebih rela tak basuh pakaian tersebut.

Baiklah, seperti yang anda lihat. Sekurang-kurangnya terdapat 8 sebab kenapa pelanggan perlu dapatkan khidmat daripada kedai dobi untuk uruskan pakaian-pakaian kotor mereka. Sekiranya anda dapat menghidu, terdapatnya keperluan yang tak dipenuhi disesuatu kawasan yang boleh anda kenalpasti, maka boleh jadi ini adalah peluang terbaik anda untuk buka perniagaan dobi disitu.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Strategi Meletopkan Jualan Di Vending Machine @ Mesin Layan Diri Anda

Rahsia Melariskan Perniagaan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

Pernigaan vending machine mesin layan diri perlukan strategi dan plan yang betul dan sesuai. Tanpa strategi yang betul, anda mungkin mengalami hasil kutipan vending machine mesin layan diri yang kurang dan mungkin hanya sekadar mampu membayar sewa lokasi tersebut sekaligus menyebabkan anda kerugian. Banyak strategi yang boleh anda guna dan cuba untuk menjadikan perniagaan vending machine mesin layan diri anda mendapat hasil pulangan lumayan. Anda harus tahu bahawa keuntungan perniagaan vending machine mesin layan diri banyak bergantung kepada lokasi mesin layan diri anda.

Maka, lokasi adalah segalanya dalam perniagaan vending machine mesin layan diri. Saya akan senaraikan 10 tips yang mungkin akan membantu anda yang ingin memulakan perniagaan vending machine mesin layan diri.

  1. Pilih lokasi yang beroperasi dalam waktu panjang sekurangnya 12 jam. Sebaiknya 24 jam kerana lebih panjang waktu operasi, lebih ramai orang akan melanggan vending machine mesin layan diri anda dan akan lebih untung anda dapat berbanding lokasi yang beroperasi 12 jam.
  2. Lokasi atau kawasan orang menunggu. Sebagai contoh, hentian bas, kaunter menunggu, carwash, dobi layan diri, dan sebagainya.
  3. Lokasi yang bersih dan selesa, supaya vending machine mesin layan diri anda tidak mudah kotor dan sekaligus pelanggan berasa selesa dan senang untuk menggunakan vending machine mesin layan diri anda.
  4. Letak kadar sewa bulanan yang rendah kepada pemilik lokasi vending machine mesin layan diri anda. Hal ini penting kerana dapat mengurangkan kos operasi dan memaksimumkan keuntungan bulanan darrpada vending machine mesin layan diri anda.
  5. Jika anda ragu-ragu sama ada lokasi yang anda ingin tempatkan vending machine mesin layan diri anda itu boleh mendatangkan keuntungan atau sebaliknya, anda disyorkan untukmembuat profit sharing dengan owner. Ini bagi mengelakkan risiko sekiranya keuntungan bulanan tidak mampu untuk membayar sewa bulan. Dengan profit Sharing, jika anda untung , onwer lokasi pun akan untung dan kalau anda rugi , onwer lokasi pun akan rugi. Contohnya anda letak vending machine mesin layan diri anda di lokasi A dan anda membuat perjanjian dengan owner bahawa keuntungan setiap bulan akan diberikan sebanyak 80% kepada anda dan 20% kepada owner tersebut. Sebaik-baik letakkan profit sharing yang keuntungan setiap bulan kepada anda melebihi 80 % untuk anda sebagai pemilik vending machine mesin layan diri. Jadi, Profit sharing ini adalah pilihan yang terbaik jika anda ragu akan tempat yang anda ingin letakkan vending machine mesin layan diri anda.
  6. Tempatkan vending machine mesin layan diri anda dikawasan yang orang ramai lalu lalang,ini bagi memudahkan pelanggan untuk melihat dan sekaligus membeli produk atau servis daripada vending machine mesin layan diri anda
  7. Kawasan yang berdekatan dengan kemudahan awam. Kawasan yang berdekatan dengan kemudahan awam seperti tandas, surau, masjid, klinik, ATM dan sebagainya sangat membantu dari segi hasil kutipan. Hal ini kerana setiap kali orang yang ramai mengunakan kemudahan awam tersebut secara tidak langsung akan terserempak dengan vending machine mesin layan diri anda.
  8. Rekodkan setiap hasil kutipan setiap mingguatau sebulan bagi mengetahui kadar keuntungan untuk sesuatu vending machine mesin layan diri anda.
  9. Pastikan keuntungan vending machine mesin layan diri anda sekurang-kurangnya 2 kali ganda dari kos pembayaran sewa setiap bulan. Katakan keuntungan setiap bulan RM 800 sewa sebulan RM 100. So, keuntungan sebulan RM 700 bermakna  7 kali ganda dari bayaran sewa bulanan.
  10. Jika lokasi vending machine mesin layan diri anda kurang mendapat sambutandan membawa kerugian kepada anda. Anda perlu mencari lokasi yang lain. Ini amatlah penting bagi mengelak kerugian yang berterusan kepada perniagaan vending machine mesin layan diri anda.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Cold Drink

Vending Machine @ Mesin Layan diri Cold Drink

Vending machine cold drink atau mesin layan diri air tin merupakan fasiliti tambahan yang amat bagus pada zaman moden ini. Vending machine mesin layan diri cold drink ialah hasil kemajuan daripada vending machine mesin layan diri cold drink tradisional yang digunakan oleh pelanggan untuk mendapatkan minuman. Vending machine mesin layan diri cold drink biasanya mempunyai had pilihan minuman dalam tin atau botol. Bagaimana pun, membawa botol atau tin boleh jadi sangat rumit. Oleh itu, industri vending machine mesin layan diri membangunkan jenis vending machine mesin layan diri cold drink ini yang mana mampu menampung sejumlah tin dan botol minuman. Pengguna lebih memilih minuman bertin kerana ianya mudah dibawa dan dalam kes lain, ianya tak perlu dibawa kemana-mana. Mereka mempunyai minuman bertin yang kecil dimana mampu dihabiskan dalam masa yang singkat dan mereka tidak perlu membawa minuman tersebut bersama mereka.

Lokasi yang tepat untuk meletakkan vending machine mesin layan diri cold drink ini ialah tempat hiburan seperti shopping mall, tempat rekreasi, hospital, sekolah, masjid dan sebagainya. Hospital merupakan lokasi yang sesuai untuk meletakan vending machine mesin layan diri cold drink. Orang yang melawat dan pekerja hospital menggunakan vending machine mesin layan diri cold drink ini setiap masa. Tidak semua yang terfikirkan untuk membawa minuman mereka sendiri daripada rumah ke hospital. Hal ini juga membantu pihak hospital kerana mereka tidak perlu untuk membuka cafeteria selama 24 jam. Pelawat dan pekerja hospital boleh menggunakan vending machine mesin layan diri tidak kira masa dan waktu. Ia juga boleh dipasang di sekolah atau kolej namun pilihan minuman yang ditawarkan haruslah sesuai dengan mereka. Kurangkan minuman bergas dan banyakkan minuman sihat seperti susu, jus dan sebagainya.

Kebanyakan vending machine mesin layan diri cold drink ini menjual minuman sejuk. Minuman ini amat menggalakkan jika hari panas terik namun pada hari yang sejuk atau awal pagi, pengguna biasanya lebih kepada minuman panas. Oleh itu, penyelesaian kepada masalah ini ialah vending machine mesin layan diri hot & cold yang menawarkan minuman panas dan sejuk seperti tea, kopi, dan sebagainya. Kopi dan tea merupakan minuman yang tidak akan mempengaruhi cuaca di luar. Pengguna yang inginkan relax atau tenangkan minda selalunya minum tea atau kopi tanpa mengira cuaca di luar.

Sebagai pembekal vending machine mesin layan diri nombor 1 di Malaysia, Kenshou Vending Supply telah membekal vending machine mesin layan diri di Malaysia sejak tahun 2009 dan kami akan terus membekalkan vending machine mesin layan diri yang terbaik dan boleh didapati dengan harga yang murah untuk anda. Jaminan kami, anda tidak akan menyesal jika melabur dalam perniagaan vending machine mesin layan diri. Seramai lebih 500 usahawan vending machine mesin layan diri kami yang berjaya mendapat kutipan bersih melebihi RM 10,000 sebulan dengan mudah.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Air Tapis

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Air Tapis

Vending machine mesin layan diri air tapis adalah mesin layan diri yang membekalkan air tapis. Kebiasaannya vending machine mesin layan diri air tapis ini mengandungi lebih 5 tapisan. Vending machine mesin layan diri air tapis amat membantu kepada mereka yang memerlukan air bersih yang boleh terus diminum.

Sebagai contoh, vending machine mesin air tapis KVM-WF 01 yang mempunyai 8 peringkat tapisan yang memberikan air yang bersih dan sihat serta dapat memberikan air yang mempunyai 6 ciri-ciri air hidup. Cirri-ciri air hidup adalah bebas pencemaran memandangkan tahap kebersihan air paip yang berkarat dan banyak klorin, memberi tenaga, kaya mineral, beralkali dapat membantu badan menangani masalah badan berasid, beroksigen, dapat membantu menyegarkan badan dan molekul yang lebih kecil berbentuk hexagon yang dapat diserap badan dengan lebih sempurna. Vending machine mesin layan diri sesuai ditempatkan di sekolah berasrama atau kawasan yang mempunyai masalah air. Vending machine mesin air tapis dapat membantu menangani masalah kewangan. Sebagai contoh, vending machine mesin layan diri ini menjual air dengan hanya 10sen untuk 1liter. Jika rumah anda mengalami masalah air berlumpur, dan anda masak air tersebut sebanyak 5 liter. Kos untuk memasak air tersebut melebihi 50sen, dan anda tetap dapat air berlumpur. Namun jika anda menggunakan vending machine mesin air tapisan, ia akan menapis air sebanyak 8 tapisan dan membuang segala lumpur atau kotoran yang ada, dan dengan 50sen anda sudah mendapat 5liter. Jika anda meletakkan vending machine mesin air tapis di sekolah berasrama, bayangkan jika setiap seorang membeli sebanyak 5 liter, dan sehari sebanyak 100 orang yang membeli di mesin anda.

  • Seorang 5 liter = RM0.50
  • 100 orang sehari = RM50
  • Jika sebulan = RM 1500
  • Jika anda mempunyai 5 mesin = RM 7500 sebulan

Dengan RM 7500 sebulan, katakanlah anda membayar sewa rumah RM 500, bil kereta RM 500, lain-lain bil RM 3000. Lebihan RM 3500 anda mampu berbelanja atau shopping. Huhu best kan? Selain anda mendapat untung, anda juga membantu penduduk lokasi vending machine mesin layan diri air tapis. Mereka penat balik kerja, tak perlu nak masak air dulu baru boleh minum. Jika rumah mereka mengalami masalah air berlumpur, mereka sangat bersyukur dengan adanya vending machine mesin layan diri air tapis anda.

Kami, Kenshou Vending Supplier, pembekal vending machine mesin layan diri nombor 1 di Malaysia juga ada membekal vending machine mesin air tapis KVM-WF 01. Harga yang berpatutan dan mampu milik.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Mainan Kanak-Kanak

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Mainan Kanak-Kanak

Vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak sudah menggembirakan hati kanak-kanak dan orang dewasa untuk berabad lamanya. Konsepnya sangat menarik, dengan hanya RM0.50 atau RM1, anda masukkan syiling ke dalam vending machine mesin layan diri, pusingkan engkol untuk kapsul berisi mainan. Konsep yang ringkas namun menggembirakan kanak-kanak kerana melibatkan perasaan kejutan atau jangkaan. Vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak yang pertama dicipta berbentuk telur.

Pada masa kini, vending machine mesin layan diri kapsul mainan boleh didapati di kebanyakan lokasi, daripada kedai runcit tempatan hingga pejabat doctor gigi. Walaupun industri vending machine mesin layan diri kapsul mainan pada permulaannya sangat kurang sambutan, namun kejayaan yang dicapai oleh vending machine mesin layan diri ini telah berjaya menggembirakan dan kepuasan kepada setiap pelanggan.

Kanak-kanak sangat suka vending machine mesin layan diri mainan. Vending machine mesin layan diri yang menjual kapsul mainan atau bola amat bagus (dan bebas gula) berbanding vending machine mesin layan diri bebola getah atau vending machine mesin layan diri gula-gula. Dan vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak sangat lumayan jika ditempatkan di lokasi yang betul.

Kebanyakannya, vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak mengeluarkan 1 kapsul mainan atau 2 kapsul mainan bergantung kepada saiz dan diameter kapsul.

Vending machine mesin layan diri mainan kanak-kanak sangat sesuai diletakkan di lokasi yang sesak dengan orang terutama kanak-kanak. Sama ada keluarga dan kanak-kanak, atau kanak-kanak sendiri. Sebagai contoh, panti pizza, KFC, McDonald, panggung teater, pusat pelancongan, pusat beli belah, dan sebagainya. Vending machine mesin layan diri mainan boleh diletak sendirian atau digabung dengan vending machine mesin layan diri bebola getah atau vending machine mesin layan diri gula-gula. Sebelum membeli vending machine mesin layan diri, pastikan had lokasi anda supaya vending machine mesin layan diri senang diletak dan muat dengan tapak lokasi anda. Jika lokasi vending machine mesin layan diri anda kelihatan agak sukar untuk mendapat hasil lumayan, anda harus pertimbangkan produk apa yang harus dijual. Untuk permulaan, tawarkan vending machine mesin layan diri mainan yang mana akan menarik perhatian pelanggan. Fikirkan apa yang popular dalam kalangan kanak-kanak. Adakah terdapat karakter movie kanak-kanak yang tengah ‘hot’ ? Apakah yang menjadi trend dalam kalangan kanak-kanak? Vending machine mesin layan diri mainan yang baru boleh didapati dengan mudah dan terdapat vending machine mesin layan diri yang menawarkan produk yang sangat popular dalam kalangan kanak-kanak sebagai contoh Boboi Boy, Upin-Ipin dan sebagainya. Anda harus menjadi kreatif. Adakah terdapat lokasi yang mungkin mahu meletakkan vending machine mesin layan diri mainan tertentu. Sebagai contoh, kedai buku komik mungkin berminat untuk meletakkan vending machine mesin layan diri yang menjual kapsul yang mengandungi adiwira.

Amat penting untuk menetapkan harga jualan vending machine mesin layan diri mainan anda dengan harga yang sesuai. Pastikan harga jualan anda mendapat keseimbangan antara untung dan jumlah. Kebanyakan vending machine mesin layan diri mainan dijual secara pukal iaitu 250 kapsul mainan. Jika anda menjual semua 250 kapsul mainan untuk harga RM1, anda akan mendapat RM250. Jika setiap satu kapsul dijual RM2, anda akan meraih sebanyak RM500. Tentukan kos untuk satu produk dan kemudian tetapkan harga untuk satu kapsul mainan yang mana mampu menarik pelanggan dalam masa yang sama anda mendapat keuntungan besar.

 

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Produk Apa Patut Dijual Dalam Vending Machine @ Mesin Layan Diri Anda

Idea baru sentiasa datang ke dalam pasaran setiap masa dan satu keperluan untuk memilih produk yang betul pada masa yang betul untuk meraih faedah yang banyak.

Anda mungkin dinasihatkan untuk kekal dengan apa yang sudah dicuba dan dikaji pada mulanya kerana ini ialah kaedah yang terbukti dapat menjamin kejayaan dalam industry perniagaan vending machine atau mesin layan diri ini.

Mari kita lihat dengan teliti pada produk yang berbeza yang pemilik vending machine atau mesin layan diri boleh jual dalam mesin layan diri mereka:

  • Makanan dan minuman ringan
  • Gula-gula, coklat, dan gula-gula getah
  • Mainan dan pelekat
  • Akhbar dan majalah
  • Kelengkapan penjagaan diri
  • Ubatan
  • Kelengkapan pejabat dan sekolah
  • Arked dan permainan video

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Vending Machine Supplier Nombor 1 Di Malaysia

Vending Machine Supplier Di Malaysia

Kenshou Vending ialah peneraju utama vending machine supplier atau pembekal mesin layan diri di Malaysia. Kami membekal pelbagai jenis vending machine ke seluruh Malaysia. Kami mula bertapak dalam industry ini pada March 2009 dan ibu pejabat kami terletak di Shah Alam, Selangor. Kami tahu tentang semua vending machine dan kami memahami reka bentuk, proses pengilangan, penghantaran dan servis. Servis merangkumi mengisi produk jualan, menyelesaikan masalah, membaiki dan membekalkan pengurusan untuk memastikan vending machine terus berfungsi dengan baik. Kami sebagai vending machine supplier menggunakan kepakaran kami dalam industry vending machine ini untuk menjual perniagaan kepada anda daripada meletakkan vending machine ini dan mengaut untung sendiri, kami akan berkongsi peluang besar untuk anda menjadi usahawan vending machine. Terdapat pelbagai jenis vending machine yang kami boleh bekalkan kepada anda.

  • Instant Hot & Cold Coffee Vending Machine
  • Can & Pet Bottle Drink Machine
  • Snack Vending Machine
  • Massage Chair Vending Machine
  • Water Filtering Vending Machine
  • Washing Vending Machine

Kami mempunyai sejarah dan pengalaman selama 7 tahun sebagai vending machine supplier di Malaysia. Kami akan menyediakan servis yang terbaik kepada setiap pelanggan kami.

Pada permulaan, vending machine terlalu ‘simple’ dalam erti kata lain, kurang campur tangan teknologi. Vending machine pada masa sekarang amat berbeza dan vending machine ini dilengkapi teknologi dan berfungsi sepenuhnya secara automatik. Ianya senang untuk vending machine memanaskan dan menyejukkan produk dan memastikan produk dalam suhu yang ditetapkan. Vending machine pada masa kini juga boleh menerima pelbagai jenis bayaran, bukan hanya menerima syiling seperti vending machine terdahulu. Vending machine pada masa kini juga mampu memberi baki kepada pelanggan dalam jumlah yang tepat. Tambahan pula, vending machine mampu menerima kredit kad dan debit kad ( coming soon). Dengan tetapan internet, vending machine mampu menghantar rekod jualan dan aduan yang mana amat berguna kepada pelanggan dan pemilik vending machine.

Selagi kami bertapak dalam industry vending machine ini, sebagai vending machine supplier, kami akan terus fokus untuk membekal teknologi vending machine terbaru untuk pasaran Malaysia. Kenshou Vending Supplier adalah vending machine supplier yang mengutamakan khidmat pelanggan daripada jualan, bermakna kami amat mengambil berat tentang pelanggan kami. Kami juga fokus untuk membekal dan servis pelbagai jenis vending machine yang kami jual. Vending machine kami adalah yang baru dan ‘refurbished’ yang mana diimport daripada Japan dan China. Sebagai vending machine supplier, kami pasti bahawa terdapat vending machine yang sesuai untuk setiap lapisan masyarakat. Bermakna setiap daripada anda mampu untuk mempunyai dan menjadi usahawan vending machine di Malaysia. Daripada vending machine cup, vending machine cold drink, massage chair vending machine, snack vending machine, dan vending machine yang lain, kami pasti anda akan menemui vending machine yang sesuai dengan anda.

Kebanyakan tempat sekarang mempunyai pelbagai jenis vending machine di setiap tempat, dan anda boleh menjual dan member khidmat kepada pelanggan anda melalui vending machine. Pada masa yang sama, anda secara tidak langsung menjana pendapatan tambahan. Kenshou Vending Supplier amat berbesar hati untuk menjadi peneraju vending machine supplier di Malaysia. Vending machine kami disokong dan dipantau oleh juruteknik pakar daripada syarikat kami, yang mana mempunyai pengalaman selama 7 tahun dalam servis dan memantau vending machine di Malaysia. Kami rasa anda harus segera untuk mendapatkan vending machine kerana jika anda bermula pada hari ini, maka lebih cepat anda akan mendapat pulangan lumayan. Sebagai peneraju vending machine supplier di Malaysia, kami mahu anda bebas untuk memilih dan berbahagia dengan pilihan anda.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Melayan Pelanggan Vending Machine @ Mesin Layan Diri Anda

Vending machine atau mesin layan diri merupakan satu perniagaan, dan seperti perniagaan yang lain, ia memerlukan pendekatan profesional dalam perniagaan.

Vending machine atau mesin layan diri boleh menjadi peluang perniagaan yang lumayan. Bagaimanapun, memiliki dan menjalankan perniagaan mesin layan diri melibatkan masa dan kerja yang bagus. Seperti perniagaan yang lain, anda harus memastikan pelanggan sentiasa datang dan membeli daripada vending machine atau mesin layan diri anda.

Salah satu cara asas untuk berkhidmat untuk pelanggan anda ialah vending machine atau mesin layan diri anda haruslah diletakkan di kawasan yang membuatkan produk anda senang didapati oleh mereka yang memerlukannya dengan segera.

Selain itu, bila anda menambah stok produk anda ke dalam mesin layan diri, anda harus menawarkan campuran produk yang berbeza untuk menarik pelanggan anda. Sediakan kad maklum balas pelanggan di lokasi vending machine atau mesin layan diri anda supaya pelanggan anda boleh member maklum balas dan cadangan. Maklum balas pelanggan membolehkan anda menyediakan khidmat pelanggan yang lebih baik dengan mengetahui apa yang orang ramai mahu. Pelanggan yang berpuas hati diubah menjadi keuntungan tinggi. Dan cara yang paling bagus untuk menarik pelanggan anda ialah dengan memastikan vending machine atau mesin layan diri anda sentiasa dalam keadaan sempurna dan bersih. Pelanggan tidak akan kembali kepada yang selalu rosak atau mesin yang menelan duit mereka dan tidak memberikan produk yang mereka mahukan.

Apabila vending machine atau mesin layan diri anda tidak berfungsi dengan baik, jadikan keutamaan untuk membaiki masalah dengan cepat untuk mengelak kerugian perniagaan dan kerugian duit.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Vending Machine Cup @ Mesin Layan Diri Cup Hot & Cold

Vending Machine @ Mesin Layan Diri Cup

img_20160503_132703

Antara produk vending machine yang paling laris dan paling cepat pulang modal ialah instant coffee vending machine atau mesin layan diri cup. Berukuran 140cm tinggi, 50cm lebar dan 55cm panjang, ia merupakan vending machine atau mesin layan diri yang kecil. Dengan saiz mesin yang kecil, menjadikan ia senang dan mudah untuk diletak walau di mana sahaja. Namun bukan itu sahaja kelebihan vending machine cup ini, dalam artikel kali ini, saya akan huraikan dan terangkan satu persatu tentang vending machine cup atau mesin layan diri cup ini. Penggunaan tenaga elektrik yang efektif juga merupakan salah satu kelebihan vending machine cup ini. Dengan menggunakan 100watt dalam mode ‘standby’ dan dalam keadaan normal. Manakala 1600watt hanya semasa proses memanas dan mensejukkan air. Vending machine cup atau mesin layan diri cup ini mampu menjana pendapatan RM800 seminggu kerana:-

Pilihan Minuman

Vending Machine Cup dicipta dengan 4 canister @ bekas yang bermakna, setiap mesin mampu menjual 4 produk minuman. Sebagai contoh, milo, mocha, tongkat ali dan teh tarik. Namun begitu, vending machine cup ini mempunyai pilihan sejuk dan panas. Hal ini menjadikan jumlah pilihan minuman kepada 8 pilihan, iaitu milo panas, milo sejuk, mocha panas, mocha sejuk, tongkat ali panas, tongkat ali sejuk, teh tarik panas, teh tarik sejuk. Untuk suhu setiap pilihan minuman boleh ditetapkan mengikut kehendak anda dari sejuk 5° hingga suhu panas 100°.

Fungsi Harga

Harga untuk setiap jualan minuman vending machine cup boleh ditetapkan mengikut kehendak anda. dan setiap minuman dengan harga berlainan juga boleh ditetapkan. Untuk kebiasaan, harga bagi setiap pilihan minuman ialah RM1. Jika anda terfikir untuk menjual dengan harga RM2 atau RM3 utk setiap minuman, anda boleh tetapkan dengan tetapan pada vending machine cup tersebut.

Kapasiti Cup

Vending machine cup atau mesin layan diri cup boleh memuatkan sebanyak 150 cup pada satu masa. Dengan system penukaran automatic, 2 bahagian salur simpanan akan memudahkan kerja anda untuk tidak selalu tambah cup. Dimana setiap satu salur mampu menampung sebanyak 75 cup. Vending machine cup ini mempunyai 2 bahagian salur simpanan. Yang mana satu salur akan beroperasi dan satu lagi akan bersedia jika salur yang pertama kehabisan cup. Jika satu salur kehabisan cup, system automatic dalam vending machine cup akan menolak salur yang kehabisan cup dan menggunakan salur yang masih mempunyai cup.

Bekalan Air

Vending machine cup dilengkapi dengan tangki yang mampu memuat sebanyak 28liter air. Dengan 28liter, ia mampu menyediakan sebanyak 155 cup minuman. Namun begitu, anda juga boleh menggunakan sumber air terus daripada air paip. Dalam hal ini, anda boleh menggunakan system tapisan yang dibekalkan berasingan mengikut kehendak anda.

Sistem Bayaran 

Vending machine cup ini dilengkapi dengan dua system bayaran iaitu slot bayaran syiling dan slot bayaran wang kertas. Vending machine cup ini mampu menerima semua jenis syiling dan wang kertas Malaysia. Anda tidak perlu risau jika pada masa akan datang, Malaysia mengeluarkan syiling dan wang kertas yang baru. Ini kerana, system bayaran vending machine cup ini boleh dinaik taraf bermakna, vending machine cup anda mampu menerima syiling dan wang kertas yang baru.

Tetapan Serbuk Minuman

Kuantiti serbuk minuman dan kepekatan bancuhan dalam penyediaan air minuman vending machine cup boleh ditetapkan mengikut citarasa anda. Jika anda menggemari minuman yang pekat, anda boleh tetapkan supaya jumlah serbuk minuman untuk satu cup lebih banyak dari biasa. Namun, jika anda mahu mengaut untung yang lebih, anda boleh tetapkan jumlah serbuk minuman untuk satu cup kurang dari biasa.

Rekod Jualan

Vending machine cup ini dilengkapi dengan fungis rekod jualan. Setiap jualan yang berlakuakan direkoduntuk tujuan pemantauan dan perakaunan anda. Anda boleh menyemak dan merekod setiap 8 pilihan minuman. Dengan ini anda boleh tahu produk mana yang paling laris dan menarik minat pelanggan anda untuk menggunakan vending machine cup anda.

Takung Simpanan

Vending machine cup disediakan 4 unit takung simpanan serbuk minuman dengan setiap takung mampu menampung sehingga 1.8kg serbuk yang akan digunakan sebagai pembancuh minuman vending machine cup anda. 4 takung untuk 4 jenis minuman sebagai contoh, milo, cappuccino, mocha, tongkat ali. Pilihan untuk serbuk minuman mengikut kehendak anda. Anda boleh menggunakan serbuk lain selain contoh itu tadi. Pastikan pilihan serbuk minuman anda mengikut keperluan dan mampu menarik minat pelanggan.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Di Mana Untuk Letakkan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

Kejayaan sesuatu perniagaan bergantung kepada pelanggan dan produk anda.

Jika anda mahu menjana keuntungan yang tinggi dalam perniagaan vending machine atau mesin layan diri, anda perlulah meletakkan mesin layan diri anda pada lokasi yang sesak dengan pelanggan, tempat kerja seperti bangunan pejabat dan sekolah, atau tempat lain yang mempunyai ramai orang yang akan terus menerus membeli daripada vending machine atau mesin layan diri anda. Vending machine atau mesin layan diri sepatutnya diletakkan di tempat biasa untuk menjual makanan, snek, dan minuman secara senang didapati untuk pengguna komuter dan pengunjung setiap masa pada waktu malam atau siang.

Hal ini mudah dengan bantuan buku telefon tempatan untuk mencari lokasi yang sesak dengan pelanggan untuk meletakkan vending machine atau mesin layan diri anda.

Lebih banyak orang yang sentiasa melalui vending machine anda, lebih banyak pelanggan yang akan anda dapat. Orang ramai juga perlukan barangan yang terdapat dalam mesin layan diri anda, oleh itu, anda harus mengambil tahu tentang pelanggan anda semasa memilih lokasi untuk vending machine atau mesin layan diri anda dan produk untuk ditawarkan.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert

Categories
Kenshou Vending Machine

Kelebihan Menjalankan Perniagaan Vending Machine @ Mesin Layan Diri

Vending machine atau mesin layan diri membolehkan pelanggan membeli produk tanpa perlu beratur panjang. Pelanggan dengan senang mendeposit jumlah ke dalam mesin layan diri dan memilih produk pilihan mereka. Mesin layan diri ini memberi faedah istimewa terutama kepada pemilik vending machine atau mesin layan diri.

Aliran Tunai Segera

Pulangan segera anda bermula sebaik sahaja vending machine atau mesin layan diri anda dipasang di lokasi pilihan anda. Kebanyakan perniagaan baru akan gagal, kebanyakannya kerana kekurangan aliran tunai pada mulanya. Satu daripada banyak kelebihan vending machine atau mesin layan diri ialah aliran tunai anda bermula pada hari pertama.

Aliran Tunai Berganda

Kebanyakan orang yang bebas dari segi kewangan ialah orang yang mempunyai lebih daripada satu sumber pendapatan. Perniagaan vending machine atau mesin layan diri membolehkan anda untuk mewujudkan lebih daripada satu mesin layan diri pada tempat-tempat sesuai, yang mana menyediakan potensi yang baik untuk beberapa aliran tunai.

Bekerja 24 Jam

Ia seperti mempunyai pasukan jualan yang bekerja 24 jam sehari, tanpa rehat, tanpa cuti sakit, dan tanpa prestasi tidak menentu. Pengurangan kos overhed dengan tidak menggaji pekerja akan menaikkan margin keuntungan anda, menjadikan kejayaan kerana usaha anda sendiri.

Separuh Masa Atau Sepenuh Masa

Dalam perniagaan vending machine atau mesin layan diri, anda hanya bekerja sendiri dan menikmati banyak faedah termasuk, tiada bos, tiada waktu bekerja, tiada perkakasan, tiada kos pengiklanan, tiada kertas kerja yang rumit, dan yang paling penting, tiada had pendapatan.

Menjadi Jurujual Bukan Prasyarat

Antara individu yang berjaya dalam bidang vending machine atau mesin layan diri hari ini adalah mereka yang tidak merasakan mereka ialah jurujual bijak. Apa yang amat penting ialah rancangan dan lokasi yang bagus untuk perniagaan vending machine atau mesin layan diri, dan sedikit bantuan profesional untuk menguntungkan lagi perniagaan vending machine atau mesin layan diri anda.

Mudah Alih

Vending machine atau mesin layan diri sentiasa boleh dipindah ke lokasi lain jika perlukan kenaikan dan vending machine atau mesin layan diri akan terus menyediakan servis seperti biasa.

Sebarang Pertanyaan Mengenai Vending Machine Atau Mesin Layan Diri Anda Bolehlah :-

wp69b3df95

Apa Lagi Jom PM Kami di “Kenshou Vending” Malaysia No.1 Vending Machine Operator & Supplier Sejak Tahun 2009 Kami Juga Membekalkan ;-

  1. Vending Machine Cup H0t & Cold Drink RM1 Secawan
  2. Vending Machine Kerusi Urut , RM1 = 3 Minit Urut
  3. Vending Mesin Air Tin Sejuk, ( Boleh Jual Pelbagai Air Tin & Botol )
  4. Vending Mesin Washing Machine ( Dobi layan diri mampumilik )
  5. Vending Mesin Air Tapisan ( Mesin Jual Air Tapisan Jual 10 sen = 1 Liter )

WhatApps HotlineTo Kenshou Vending Crew : Nazmi   010 231 7188

HQ kami di Pusat Perdagangan Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya , 40000, Shah Alam, Selangor( Sila Set Appointment Dengan Crew Kami Terlebih Dahulu )

Showroom & Kilang Di: Kenshou Vending Supplies,Block Suria AIndustrial Lot, Jalan TBP 1,Off Jalan Batu 3 Lama,47500 Subang Jaya, Selangor ( Bersebelahan Kilang Gula CSR Batu 3, Waze je copy link ni https://waze.to/lr/hw281qyxtn )

Atau Pilih Mesin Layan Diri Anda Disini .. Klik link ini :-  http://bit.ly/1KhmoK1

Tak sabar nak tahu , Nak Quotation Cepat! Special  Promo! Dapatkan Katalog klik di link inihttp://goo.gl/NRTGTM

Lalau nak PM kami Di facebook  Kami klik Link ini Facebook.com/vendingexpert atau link http://m.me/VendingExpert