Categories
Perniagaan

6 Perkara Ini Menyebabkan bisnes Anda RUGI

Categories
Pelaburan ASB

Teknik “Settle” Hutang RM315,000 Dalam 4 Tahun

Dah lama tak bagi idea teknik menarik, Anda nak saya tunjukkan anda beli rumah high rise under construction buat pembiayaan RM315K. Lepas rumah siap, sewakan 4 tahun dengan pulangan rental yang negative cash flow. Tapi dalam masa 4 tahun tu pembiayaan rumah tu akan habis dibayar tanpa ada komitmen tambahan. Hanya komitmen bayar rumah tu jer. Orang lain bayar 35 tahun, kita bayar 4 tahun sahaja. BAGAIMANA TU? Anda nak tahu Teknik ni? Anda pasti terkesima.

 

Jom

 

Cuba

 

Tengok boleh update tak.

 

Setakat ini.

 

Menurut Frank Burger, cara makan burger paling enak adalah dengan menterbalikkan burger tersebut.

Ini kerana bijan yang terdapat di atas roti burger akan mengenai lidah seterusnya mencetuskan rasa yang lebih enak .